Stukat bröstkorgen:(

Heeej
Igår kunde jag inte skriva. Jag var på fridrottsdag och min kompis tröck för hårt på mina revben. Och på kvällen gick jag på premiären av pirates of the caribbean och sen åkte jag till Akuten. Jag fick ont och kunde inte andas eller skratta eller svälja eller något sådant. När vi kom dit sa hon ungefär en timma till rönken och efter 3 timmar sa hon 3-5 timmar till då blev jag så jävla sur och gick. I morse åkte jag dit igen och jag fick reda på att min bröst korg hade tryckts ihop. Man kan kalla det Stukad bröstkorg. Det gör ont. Men filmen var ok. 
Pusss
Sofia 

Hejsan!

Heej nu måste jag fortsätta på mitt föredrag! Jag har just varit på min musikal. Det kommer bli as pinsamt för den suger!!!!
Puss

Promenad


194011-12               194011-10           194011-11

De här bilderna tog jag när jag var på promenad med Ellen i söndag!
Puss

Titanic

Titanic
På fredag ska jag ha föredrag om Titanic! Det kommer gå as fåligt. Och det blir bara värre av att det ska vara på engelska! Jag kommer stå där och skämma ut mej!!! Har någon nått tips om man är nervös????

Majs

Hej nu håller jag på att koka majs! Jag älskar majs jag skulle kunna ära hur mycket som hälst! Man ska ha smör och salt på det är godast:P fast inte så många gillar det :P
Puss

God lunch med Ellen och Ulrika!

God lunch med Ellen och Ulrika!
Heeej!
Idag hade vi hål timme mitt på dan och då åkte jag och Ellen och Ulrika hem till mej för att baka eller laga eller vad man nu säger pankakor. Det blev as gott.Ulrika stekte pankakorna och jag plättarna och Ellen gick ut och plockade blommor sedan dukade hon jätte fint. Hon blandade också drinkar de smakade väll sådär :S Men hon gillade dem. Först hade hon kiwi i innan hon visste att jag var allergisk för det. Då fick hon göra om, men det blev gott. På eftermiddagen så skrev jag föredrag med Ellen. Vi ska hålla om Titanic på engelska! Aaaaaa. Men hoppas det går bra på fredag!
Men ha det så bra så skriver jag sen!
Pussssssssssssssssssss!!!!!!
Sofia<3

Lördagen den 19 maj!

Heeeeeeeeeeeeeeej!
Idag har jag gått mer än en mil! Jag har varit inne i stan med min kusin Emma. Hon bor i västerås men hon var här för att hälsa på mig! Jag åt världens godaste kycklingsallad till middag.Och i kväll ska jag vara med Ullis och Ellen :) Vi kommer att ha as roligt! Jag har också hittat min digitalkamera! Jag trodde den var as dålig men den har ändå 5 mega pixel. Så nu kan jag ta massa roliga bilder i kväll och lägga in på bloggen i morron eller ikväll! Det har varit as konstigt väder idag! Först strålande sol på morgonen, jag åt till och med frukost ute i solen. Och sen spö regn på dagen och nu är det lite mitt i mellan ??? Men jag skriver mer sen någon gång.
Ha det gött
pussss
Sofia

Hej

Hejsan svejsan!!!!
Jag har bråttom nu så jag hinner inte skriva så mycket.Men vi hörs i morron.
Ha en bra kväll.
Pusssssss Sofia


Grönan med Helly :D

Hej!
Idag har jag varit på gröna lund med min kompis Helena. Vi hade as kul. Lite mycket folk men det hör ju nästan till att stå i kö. Vi åkte allt förutom att hon ite åkte fritt fall. Jag var tvungen att åka själv :o. Det var jätte roligt ändå. Mina favoriter är.......Uppskjutet, Fritt fall, Extream, Flygande mattan och Jetline. Jag har guld kort där så jag kan gå hur många gånger jag vill :P Jag älskar grönan. I kväll ska jag se på film, jag har hyrt två stycken. Pirates of the caribbean 2 jag ska se premiären på 3 an i veckan så man behöver lite påminning. Sen har jag hyrt en till film som jag inte mins vad den heter men det verkar som en bra och rolig, helt typisk romantisk komedi. Men jag skriver sen.
Ha det gött!
Pussar <3

Promenad i Måndags :)

                                                                 Promenad i M?ndags :)
Hejan!
Det här är en jätte mysig bild som jag tog nere vid edsviken, när jag var ute på en promenad med min kompis. Det var jätte fint! Idag har det varit en rolig dag, förutom svenska prov  men det gick väldigt bra i varje fall. Men jag gjorde ett slarfel så slarvig som jag är. Nu på eftermiddan så följde jag med min kompis Becca som e gympa ledare. Min andra kompis Ulrika tränar med henne. Men Ulrika skulle på gröna lund så jag var ledare i stället för henne. Det var as kul! Jag var jätte duktig tyckte jag själv. Men vem vet barnen kanske tyckte jag var as dålig :s. I kväll ska jag hem till min kompis Hedvig. Hon har två as söta hudar! Vi har ingen skola i morron! Gud vad skönt att vara ledig! Jag ska till gröna lund då:) Jag har guldkort så jag kan gå när jag vill :D.
Men ha det bra så skriver jag mer sen
Pussat
Sofia <3

15 maj 2007 min namnsdag!

                                                                    
Emma

Emma

Heeeeeeeeeeeeeeeej!!

Idag är det min namnsdag! Jag har haft ett engelska föredrag och det gick as dåligt! Jag stog och pillade med mitt hår hela jävla tiden! I morron har jag svenska prov och jag kommer få igg. Nee men i allafall på gränsen till godkänt. Varför ska man kunna alla gudar  i den grekiska mytologin vem bryr sig om det? Den suger! Nu sitter jag och pratar med min kusin Emma. Hon har tydligen kramp i armen för att hon pratar i telefon och måste hålla i telefonen! Jgag fattar inte hur man får kramp i armen bara för att man pratar i telefon !  :SHon har just konfirmerat sig och fått en ny kamera med 10 mega pixel. Gud vad orättvist.Men jag kanske skriver mer i kväll eller i morron.
ha det gött !
pussar
Sofia!

Torsdag 10/05-07

Heeeeej !
Idag har varit en lång dag. Först skola med fysikprov och oändligt många tråkiga lektioner.
Men en lektion, SO n var riktigt kul. Jag har alltid undrat vad killar gör på dagarna och det ända jag gjorde på SO lektionen var att prata om vad dom gjorde. Det var as kul. Vi hade vikarie! Efter skolan var också kul jag ellen och ullis var hos ullis och gjorde hennes supergoda ägg och skink mackor. mmmmmmmm, vi åt också piggelin med choklad sås!
Hon har 11 kg choklad hemma hon ska ha föredrag och hennes farbror jobbar med sånt. mmmm det var gott :P
Nu ska jag bara plugga på spanska provet vi har i morron ska bli så tråkigt. Men sen e det helg!!!!!
Puss och kram mina kära skumbanan(er)

Sofia